Tecnovap Norge | Damprensing i bakerier og næringsmiddelindustri

Bakerier og næringsmiddelindustri

Bakerier legger ned mye tid og innsats for å opprettholde høye standarder for renhold. Rengjøringen kan være tidkrevende på grunn av fett, olje, mel og annet smuss som akkumuleres i hverdagen. Dette gjelder spesielt ved ovner og vifter.

Damprensing i bakerier og næringsmiddelindustri

Bruksområder

Alle som har jobbet i et bakeri vet at rengjøring er et problem, siden fett, sukker, syltetøy og deig er vanskelig å fjerne helt. Mange ganger må du stoppe produksjonen fordi rengjøring med konvensjonelle metoder tar så mye tid, og likevel blir det aldri helt rent.

Men takket være våre damprensere, som leverer tørr, varm damp på 180 grader under høyt trykk, kan du raskt og enkelt bli 100 % ren. Selv store flater som gulv, tak og vegger. En annen fordel er at den varme dampen dreper både virus og bakterier og fjerner også all mugg. Damprengjøring er også bedre for miljøet enn rengjøring med kjemikalier.

Damprenseren - verktøyet for et rent bakeri

Damp kan brukes på alle overflater, da det er effektivt og skånsomt på samme tid.

  • Løser enkelt opp fett, sukker, syltetøy og sjokolade.
  • Varm damp dreper bakterier.
  • Bruken av forskjellige kjemiske produkter reduseres drastisk.
  • Damp fjerner flekker av de fleste typer.
  • Damp eliminerer mugg.
  • Dampen når selv de trangeste stedene, som hengsler og kraner.
  • Dampens høye temperatur åpner porene i overflaten og rengjør den i dybden.
  • Dyprengjøringsevnen til damp eliminerer også inngrodd lukt.
  • Damp fjerner også smuss fra flisefuger, både på gulv og vegger.