Close

21 juli, 2018

Dampvasker til idretts-, trenings- Spa, og offentlige badeanlegg

«Vi kommer aldri til å rengjøre med kjemikalier igjen»

Vi har i flere år jobbet med miljø i fokus. Ikke fordi vi må, men fordi vi vil. Det er viktig å ha et miljøhensyn i det vi gjør!

Dampene rent siden 2004

På en bademesse så vi Tecnovap demonstrere dampvaskere og ble svært interessert i muligheten til å rengjøre uten kjemikalier og samtidig kunne desinfisere sier badesjef Marie Louise Asp i Norrtälje. I et varm og fuktig miljø hvor bakterier trives og i kombinasjon med harde overflater, slik som benker og skli sikre gulv benytter man vanligvis sterke kjemikalier og høyt trykk for å rengjøre. «Det vi gjorde var å satse på rengjøring med dampvasker fra Tecnovap og det har vi gjort siden 2004.»

Damp er det beste for et rent og hyggelig miljø i Svømmehaller og Spa-avdelinger. 

Det tradisjonelle rengjøringsredskapet i mange badehus er høytrykksspyler, som bruker kaldt vann på den skitne overflaten. Problemet er at kaldtvann ikke frigjør skitt og man må benytte kjemikalier for og få flaten desinfisert. Det høye trykket ødelegger fuger på vegger og gulv. Tecnovap dampvaskere rengjør med temperaturer opp til +185oC noe som resulterer i at ALLE sykdomsrelaterte bakterier dørDette gjør at man kan få vannskader og at det blir ansamlinger av mugg og sopp.

Tecnovap dampvaskere rengjør med temperaturer opp til +185oC noe som resulterer i at ALLE sykdomsrelaterte bakterier dør. Varmen desinfiserer og tar bort muggsporer, lukter, fett og skitt.

Svømmehaller er et varmt og fuktig miljø med stor trafikk av barføtte folk og dermed en utmerket grobunn for sopp, virus og bakterier. Damp er et effektivt og miljøvennlig rengjøringsalternativ og gir et rent og fin svømmeanlegg. Dampens høye temperatur dreper de fleste patogene viruser og bakterier som sopp og soppsporer. Temperaturen løser også opp fett og annet smuss.
Treningssentre og Spa er et annet varmt og fuktig miljø der mange mennesker deler på redskaper og utstyr, og damp burde være et selvskrevet alternativ for å holde det rent og fritt for ubehagelig lukt.

Rengjør og desinfisere gulvene og fugene med damp

Duplex damp gulvrenser er en unik maskin som benyttes til alle typer gulv. Antiskligulv, gummi, tepper, stein og fliser, linoleum, polurethane, flotex, tre etc.

  • Gir høy renslighet
  • Desinfiserer
  • Kommer til over alt, også i kriker og kroker
  • Ubehagelig lukt forsvinner også, f.eks. fra svette og urin
  • Tar knekken på sopp og sporer
  • Den høye temperaturen løser opp smuss som f.eks. fett og hudavleiringer
  • Miljøvennlig

Allergi: Mange mennesker sliter med Asma og luftveisinfeksjoner. Redusering av kjemikalier og lukt av kjemi betyr flere fornøyde kunder.

Dampvasker i badehus, svømmehaller og Spa er anbefalinger fra Sveriges kommuner og landsting.

%d bloggere liker dette: